Retourneren


Nieuwe onderdelen

Termijn
Heeft u een artikel verkeerd besteld, dan kunt u dit retourneren. U heeft recht op 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd gaat in op de eerstvolgende dag wanneer u het laatste artikel van uw bestelling ontvangt.

Regels
Binnen de retourtermijn mag u de bestelde artikelen redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of u er blij mee bent. Net zoals u bijvoorbeeld kleding of schoenen past, mag u een artikel dat in onze webshop is besteld testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan uw wensen.
Het artikel dat u wilt retourneren dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Als de retourzending in dezelfde staat bij Fietsenhandel Joure binnenkomt als waarop het verzonden is, dan ontvangt u het volledige bedrag terug. Wanneer het artikel beschadigd of kapot is, wordt beoordeeld wat de waarde op dat moment is. Het is mogelijk dat u dan niet het volledige bedrag terugkrijgt, maar een deel van het aankoopbedrag of een andere vergoeding.

Kosten
De verzendkosten om een bestelling retour te sturen zijn voor uw eigen rekening.  U ontvangt het geld binnen 14 dagen nadat u de koop ongedaan hebt gemaakt, op dezelfde manier waarop u het heeft betaald.Retourneren is ook mogelijk via het modelformulier van ontbinding / herroeping 

 


 

Tweedehands onderdelen en fietsen

Zie pagina Garantie

© 2021 - 2023 Fietsenhandel Joure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel